La Policia Nacional va detenir a la Jonquera el líder d´una banda especialitzada en robatoris en habitatges quan intentava fugir cap a Bulgària amb part del botí. L´organització criminal havia assaltat domicilis de la província d´Alacant i Múrcia.

El cos policial ha desarticulat així una organització criminal de sis persones presumptament especialitzada en el robatori amb força en habitatges. La investigació ha finalitzat després de diversos mesos amb l´arrest del líder, segons va informar la Prefectura Superior en un comunicat.

Els agents li van seguir la pista fins a la Jonquera, on van establir un dispositiu entorn al sospitós que va culminar amb la seva detenció abans que creués la frontera. En el moment de la detenció portava damunt 12.500 euros i 600 dòlars en metàl·lic, setze rellotges i una gran quantitat de joies procedents de diferents assalts. El dispositiu va finalitzar amb la detenció dels sis integrants de la banda, tots de nacionalitat búlgara, que van passar a disposició judicial per onze robatoris amb força.