Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Llançà han detingut un lladre d'apartaments. El van enxampar sortint de robar d'un apartament de Llançà i encara portava els guants posats.

Quan el van escorcollar li van trobar una llanterna, un collaret i un braçalet que acabava de sostreure.

L'arrestat és un veí del poble de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Llançà, com a presumpte autor d'un delicte de robatori

Tot es remunta al dilluns cap a un quart de set de la trada, quan una trucada va alertar els Mossos que s'estava produint un possible robatori en un bloc d'apartaments del carrer Anselm Clavé de Llançà.

Els Mossos de la comissaria de Figueres, juntament amb la Policia Local de Llançà, en arribar al lloc van comprovar que algú havia trencat el vidre de la finestra d'un dels apartaments i havia accedit a l'interior.

Seguidament van entrar a l'immoble i van interceptar un individu quan sortia del pis. L'home portava uns guants posats i acabava de llançar unes claus.

En fer-li l'escorcoll, els policies van trobar una llanterna, un collaret i un braçalet, que l'home acabava d'agafar de dins del domicili. Va quedar detingut per la seva presumpta implicació amb un delicte de robatori.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 9 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.