El grup dels socialistes de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro demana a l'equip de govern (CiU i PP) que precinti els dos grans locals ubicats a la terrassa del restaurant Cal Padrí de Platja d'Aro, i que han estat declarats il·legals i il·legalitzables per parts dels jutjats, segons ha explicat la portaveu del PSC, Dolors Padilla. La socialista entén que mentre el jutjat revisa el decret d'enderroc que ella va signar, l'Ajuntament hauria de procedir al tancament d'aquests locals, "amb els quals segueix fent negoci" el propietari de l'establiment, ha concretat la regidora. El regidor d'Urbanisme, Josep Maria Solé (CiU), però, no ho veu així i exposa que si "la prudència ens fa suspendre l'enderroc fins que el jutge es pronunciï sobre la revisió del decret d'enderroc, pel mateix criteri de prudència" no es procedeix a iniciar un nou expedient per precintar aquests dos locals. Solé ha afegit que "les circumstàncies actuals en aquest assumpte són les mateixes que el 2011", per la qual cosa pregunta a Padilla per què no va procedir al precinte d'aquesta part de l'activitat quan era alcaldessa.

Padilla ha explicat que fa temps que el seu grup reclama al govern que precinti els locals i, en el darrer ple municipal, van presentar una moció per reclamar aquest precinte. La moció, presentada per urgència, no va prosperar perquè el govern no en va aprovar la urgència. En tot cas, Padilla apunta que el precinte està avalat per juristes als quals ha consultat, mentre s'espera que el tribunal es pronunciï sobre el recurs al decret d'enderroc que va firmar l'abril del 2011. A més, sosté que el procediment de l'enderroc subsidiari hauria de seguir i ser els responsables del restaurant els que demanessin al jutge la paralització a través de mesures cautelars.

Solé ha insistit que "sorprèn que quan Dolors Padilla estava al govern, tingués la prudència d'ordenar l'enderroc i de no paralitzar l'activitat".