La Policia Local de Castell-Platja d'Aro està buscant un motorista que el passat 23 de desembre va atropellar un home de 75 anys i es va donar a la fuga. La policia ha localitzat restes del xassís del vehicle i també un telèfon mòbil i ha demanat autorització judicial per conèixer qui és el titular del mòbil per tal de detenir-lo per un delicte d'omissió del deure de socors i de lesions greus per imprudència. La víctima va haver de ser operada i encara continua ingressada a l'hospital. L'home va estar més d'un quart d'hora estès a terra fins que un veí va veure'l i va donar l'avís de l'atropellament. Els fets van passar al carrer la Selva a les set de la tarda.

El passat 23 de desembre, al voltant de les set de la tarda, un motorista va atropellar un home de 75 anys i va fugir sense auxiliar-lo. Al lloc de l'accident s'han pogut localitzar restes del xassís del vehicle així com un telèfon mòbil, presumptament del conductor escàpol.

Per això, la policia local ha sol·licitat l'autorització judicial per tal d'esbrinar qui és el titular de telèfon mòbil i poder localitzar en els pròxims dies el conductor de la motocicleta, per tal d'imputar-li un delicte d'omissió del deure de socors i de lesions greus per imprudència.

La víctima va haver de ser intervinguda quirúrgicament i que encara continua hospitalitzada. L'home va estar més d'un quart d'hora sense ser assistit fins que un veí va donar l'avís.