Les activitats organitzades a Castell-Platja d'Aro per diverses entitats locals, del 13 al 15 de desembre, per aconseguir fons a favor de La Marató de TV3 han obtingut una recaptació de 1.817,53 euros, segons han informat fonts municipals. Uns dies abans, el 29 i 30 de novembre, el Gran Recapte d'Aliments va assolir la millor xifra dels darrers anys al municipi: 8.914,17 quilos.

En relació a La Marató, durant tres dies es van fer múltiples activitats -des de sorteigs a activitats esportives, tot passant per quines i festivals- organitzades per diverses entitats i clubs esportius del municipi, amb la col·laboració dels comerços locals i el suport de l'Ajuntament. Totes amb l'objectiu de recollir fons a favor d'aquest projecte televisiu solidari, dedicat enguany a les malalties neurodegeneratives amb el lema "La solidaritat no degenera".

Pel que fa al Gran Recapte d'Aliments a Catalunya, a Castell-Platja d'Aro es podien fer aportacions als punts de recollida organitzats pel Servei Municipal de Distribució d'Aliments als supermercats Aldi, Caprabo, Carrefour, Mercadorna, Spar i Valvi, i també als serveis propis de Lidl. Els productes més aportats foren llegums secs, llet, oli i conserves de peix.