La sala noble de l'Ajuntament de Palamós ha acollit l'acte d'atorgament del nom d'Albert Castejón i Alonso a l'Espai de Distribució d'Aliments (EDA), amb la descoberta de la placa que s'ubicarà a la façana d'aquest equipament municipal, que es troba situat al número 32 del carrer d'Àngel Guimerà, a Palamós. Castejón va rebre el 1994 l'Escut d'Or de la Vila.

Aquest destacat reconeixement a la persona d'Albert Castejón compta amb la unanimitat de tots els grups representats al consistori i amb el suport de totes les associacions que formen la Taula Palamós Solidari, de manera especial de les entitats Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan i Creu Roja Palamós, de les quals forma o ha format part Castejón.

Amb aquest acte la vila vol agrair al palamosí Albert Castejón la seva destacada tasca social realitzada al municipi durant quaranta anys i que actualment continua com a membre actiu de l'entitat Càritas.

Precisament Albert Castejón ha estat una de les persones que, com a membre de Càritas i juntament amb el regidor Josep Palet, va treballar d'una manera molt significada per poder fer realitat al municipi la creació de l'Espai de Distribució d'Aliments, que es va inaugurar l'agost de l'any 2010.