Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 29 de desembre un home de 26 anys, de nacionalitat marroquina, i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència després provocar una fractura de pelvis a una senyora a la qual va robar la bossa d'una violenta estrebada a la mateixa localitat, segons van informar ahir els Mossos en un comunicat.

Els fets van tenir lloc el passat 29 de desembre quan passaven pocs minuts de la una del migdia quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís per un possible robatori amb violència al carrer Sant Domènec de Sant Feliu de Guíxols. En arribar fins al lloc dels fets, la patrulla policial va localitzar una dona de 67 anys que estava estirada al terra, amb forts dolors causats pel que semblava una fractura a la pelvis.

En aquells moments, la víctima va explicar que estava caminant pel carrer Sant Domènec quan va ser assaltada per un home, que li va sostreure-li la bossa de mà. Com a conseqüència de la forta estrebada, la dona, veïna de la localitat, va perdre l'equilibri i va caure al terra.

Els Mossos van activar els serveis d'emergències mèdiques, que van traslladar l'afectada amb una ambulància fins a l'hospital de Palamós. A partir de llavors, els Mossos van iniciar el dispositiu de recerca de l'autor del robatori amb violència.

Col·laboració ciutadana

Segons el comunicat policial, gràcies a la col·laboració de diversos ciutadans van poder esbrinar la identitat del presumpte lladre i agressor i, dues hores més tard, el van poder detenir al seu domicili, a la mateixa població.

El detingut, que ja tenia antecedents policials, va passar el dia següent, 30 de desembre, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols acusat d'un delicte de robatori amb violència. El jutjat en va decretar l'ingrés a presó.