Dues persones van resultar ferides en un accident a Cruïlles ahir el matí. A més com a conseqüència de la topada entre dos vehicles, la carretera GI-664 va estar tallada en direcció cap a la Bisbal d'Empordà durant prop d'una hora i es van produir retencions de mig quilòmetre a la zona.Els fets van succeir cap a les deu del matí al quilòmetre 22 d'aquesta carretera que uneix Cassà de la Selva amb la Bisbal d'Empordà.

L'accident, una col·lisió lateral, entre una furgoneta i un camió es va produir a l'alçada de Cruïlles i com a conseqüència del sinistre viari, una dona i un home van resultar ferits menys greus, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). Els ferits van ser una dona de 32 anys i un home de 31 que van ser traslladats fins a l'hospital Josep Trueta de Girona en ambulància del SEM, que també va activar l'helicòpter medicalitzat que finalment no es va utilitzar.

Al lloc dels fets també hi van anar els Bombers i els Mossos d'Esquadra, que van tallar la carretera durant una hora en direcció la Bisbal. A partir d'un quart de dotze, ja es va donar pas alternatu i a dos quarts d'una la situació viària ja estava normalitzada.