La secció local d'ERC a Sant Feliu de Guíxols veu com una bona notícia que el patrimoni dels germans Anlló surti a subhasta després de més de 10 anys, però no veu tan positivament la taxació que s'ha fet dels immobles i del resultat que pot sortir de la venda d'aquests. En aquesta venda, que serà el pròxim 8 d'abril, el preu conjunt de sortida dels hotels i d'un pis és de 4.912.919 euros. També hi ha convocada la tercera subhasta de tres habitatges que ja es van intentar vendre anteriorment, però van quedar deserts. El conjunt dels tres immobles en el preu de sortida és de 594.4981 euros. Pel mateix dia està programada la segona subhasta pels immobles que no es venguin en la primera i la quarta pels de la tercera.

Del patrimoni Anlló, puntualitzen els republicans, el Regina, Les Noies-Rex I i el Panorama estaran destinats exclusivament a ús hoteler i la resta seran pisos (els hotels Avenida, Rex II, Mediterrani i Montserrat poden canviar a ús residencial; mentre que el Regente té qualificació de residencial protegit).

En cap dels casos hi han hagut contactes previs amb inversors que després de la subhasta estiguin disposats a invertit el capital necessari per poder tornar a reobrir els hotels tancats, han afirmat des de la secció local d'ERC. Segons el portaveu del grup municipal d'ERC a la ciutat, Jordi Vilà, "l'important no és vendre els hotels, sinó que aquests s'obrin i que això reverteixi en la ciutat, i encara no s'han trobats inversors que vulguin fer-ho".