Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van detenir dissabte, set homes, de 22 a 42 anys, de nacionalitat marroquina i francesa, veïns de la Bisbal d'Empordà, Palamós, Ales (França) i BT Valreas (França), com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar l'edemà a disposició del jutge, el qual va decretar l'ingrés a presó del veí de la Bisbal i la llibertat amb càrrecs de la resta.

Els van enxampar perquè pels volts de quarts de deu de la nit una dotació policial que es trobava fent patrullatge preventiu per Verges va observar un grup de persones fent un intercanvi de diners al costat d'un vehicle aturat en un dels carrers del poble. Llavors, van fer-ne un seguiment discret i van comprovar que contactaven amb altres persones, amb les quals intercanviaven, de manera dissimulada, alguna cosa.

Amb les evidències, els Mossos van demanar suport a una altra patrulla per identificar les set persones. Com a resultat de l'escorcoll, els agents van localitzar 1.440 euros en bitllets fraccionats i nou telèfons mòbils. I a dins d'un dels vehicles, dues bosses d'escombraries industrials amb nou bosses plenes de cabdells de marihuana, que pesaven 12,3 quilos i valorats en 13.443 euros. Tots set van quedar arrestats per un presumpte delicte contra la salut pública.