El secretari municipal de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, Pere Serrano, s'incorporarà en els pròxims dies a exercir aquest càrrec a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. El consistori torroellenc, arran de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, es quedava sense l'actual secretari ja que feia menys de dos anys que fou nomenat, de manera que després de realitzar diverses entrevistes, ha pres la decisió de fitxar el de la Bisbal, segons ha explicat el batlle de Torroella, Jordi Cordon (CiU). Serrano s'incorporarà al seu nou destí professional a través d'una comissió de serveis. Serrano va guanyar les oposicions de secretari habilitat nacional de segona categoria i exerceix a l'Ajuntament de la Bisbal des del gener de l'any 2011, on té la seva plaça.

El regidor de Règim Intern, Òscar Aparicio (PSC), ha exposat que, en principi, la persona que cobrirà la baixa de Serrano serà la secretària del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Sandra Pinos, la qual ja va treballar al consistori bisbalenc durant les pràctiques que li pertocaven per haver superat les oposicions que la van convertir en habilitada nacional de segona categoria, ha concretat Aparicio.

Obres del carrer dels Valls

D'altra banda, el grup d'ERC a l'Ajuntament de la Bisbal, a l'oposició, va reclamar al govern municipal que les obres d'urbanització del carrer dels Valls, pendents d'adjudicar i dins del Pla de Barris, no s'executin durant els mesos d'estiu per no perjudicar ni els comerços ni els veïns de la via. O, que en tot cas es consensuï amb els afectats. El govern ha concretat que el plec de clàusules estableix que l'Ajuntament pot paralitzar les ?obres de l'1 de juliol al 15 de setembre.