Un home de Breda va assaltar la seva veïna el divendres de la setmana passada de forma violenta. L'home es va presentar a casa seva quan ella encara dormia amb un ganivet de grans dimensions a les mans. L'agressor anava encaputxat però la veïna, d'edat avançada, el va reconèixer i en recriminar-li el que estava fent, li va ventar un fort cop a la cara. El lladre va entrar ràpidament cap a la cuina i d'un calaix es va emportar el botí: 100 euros i un telèfon mòbil. I després va fugir corrents de l'immoble.

La víctima va alertar els Mossos de seguida i poca estona després la Unitat Territorial d'Investigació de la Regió Policial de Girona va poder detenir el presumpte autor dels fets. L'arrestat és un home de 23 anys i nacionalitat gambiana i va quedar acusat de ser presumpte autor d'un robatori amb violència en un pis de Breda. Després de prestar declaració davant el jutjat de guàrdia, el magistrat va decretar el seu ingrés a presó.

Els fets es remunten cap a tres quarts de vuit del matí del 18 de juliol, la víctima, una dona d'edat avançada, es trobava sola a casa dormint quan algú va trucar al timbre de casa seva. En obrir la porta, un home es va llançar sobre ella, la va empentar i la va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions.

Tot i que el lladre portava la cara parcialment tapada amb una caputxa, la víctima el va reconèixer com un veí de la seva escala. En recriminar-li l'actuació, l'agressor va dir-li que no era el seu veí i que no tornés a adreçar-se a ell amb aquell nom.

Li havia deixat diners abans

Després de donar-li un cop a la cara, l'agressor va anar directament a un calaix de la cuina d'on va treure 100 euros i un telèfon mòbil. Es dóna la circumstància que ja sabia que en aquell calaix hi guardava diners perquè en d'altres ocasions la víctima va deixar-li diners d'aquell mateix calaix.

Un cop l'agressor va abandonar el pis, la víctima va trucar als Mossos per tal de relatar el que li acabava de passar. Pocs minuts després una patrulla es va adreçar al seu domicili per comprovar què havia passat i, instants més tard, la Unitat Territorial d'Investigació va poder detenir el presumpte autor dels fets. El Jutge va decretar el seu ingrés a presó després que l'arrestat declarés.