Un home va resultar ferit greu després de caure mentre feia ràpel a la via ferrata de Solius a Santa Cristina d'Aro. Va necessitar ser rescatat pels especialistes dels GRAE així com el metges dels Bombers perquè la zona on havia caigut era de difícil accés.

De fet, l'esportista va patir un fort traumatisme vertebral perquè hauria caigut des d'una alçada d'uns 50 metres mentre practicava l'escalada en aquesta zona del massís de Cadiretes. L'home, un cop immobilitzat en una llitera va ser eva?cuat en l'helicòpter dels Bombers i traslladat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat.

La víctima té 42 anys, nacionalitat espanyola i treballa com a mosso d'esquadra. En el moment de l'accident anava acompanyat d'un altre home, que va donar l'avís al telèfon d'emergències de la caiguda que havia patit el seu company. Els fets van succeir al voltant de la una del migdia mentre els dos escaladors estaven fent ràpel a la via dels Carcaixells d'en Dalmau i van caure en una zona anomenada "la pujada de les Carboneres" d'aquesta via ferrata de Santa Cristina d'Aro.

Malgrat que la zona era de difícil accés i també va ser difícil l'evacuació del ferit, en tot moment, segons fonts dels Bombers, els accidentats van poder mantenir comunicació amb els Bombers per tal d'indicar-los en quin punt i barranc del massís de Cadiretes s'havia produït l'accident, segons fonts del cos de salvament.

Ciclista atropellada a Ullà

Una ciclista de 24 anys i de nacionalitat francesa va resultar ferida greu en ser atropellada per un turisme a la GI-632, a l'altura d'Ullà, segons va informar ACN. L'accident es va produir quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda quan el turisme va envestir la jove, a qui van traslladar en helicòpter a l'Hospital Trueta de Girona. En l'accident també van resultar ferits lleus dos dels ocupants del cotxe.