Les càmeres de videovigilància de Platja d'Aro han permès resoldre un robatori a Palamós en enregistrar els dos vehicles que els lladres van utilitzar. L'operació la van concloure els Mossos d'Esquadra amb la Policia Local de Sant Adrià del Besòs el passat 9 i 10 d'octubre amb la detenció com a presumptes autors del robatori amb força de dos homes de 22 i 30 anys, romanesos, veïns de Badalona i Barcelona respectivament.

La matinada del 20 de setembre, es va denunciar el robatori en una empresa de Palamós de venda, preparació i logística per omplir màquines de tabac. Els autors van utitlizar un vehicle que van fer xocar contra la persiana del magatzem fins que es va obrir. Els lladres es van endur cigarretes i lectors de bitllets per valor de més de 10.000 euros, segons fonts dels Mossos d'Esquadra. La col·laboració ciutadana va permetre saber que els autors havien estat dos homes i la matrícula del cotxe.

Els agents d'investigació van recórrer a les càmeres de videovigilància de Platja d'Aro per localitzar el vehicle sospitós. Aleshores, la Policia Local de Platja d'Aro va informar que una hora i mitja abans del robatori les càmeres havien enregistrat el vehicle juntament amb un altre que semblava que anaven junts. Amb les imatges de les càmeres d'un dels radars del Servei Català de Trànsit, es va entreveure una relació directa entre els ocupants dels dos vehicles i el robatori. De fet, el que es va fer servir per aixafar la persiana, havia estat robat de Barcelona el 17 de setembre; mentre que el vehicle acompanyant havia estat identificat l'11 de setembre per la província de Barcelona amb objectes susceptibles de ser emprats per robatoris en edificis.

El 23 de setembre la Guàrdia Urbana de Barcelona va recuperar el vehicle sostret. A l'interior del portaequipatges van localitzar els 15 lectors de bitllets sostrets a Palamós. Amb tots aquests indicis, a la comissaria de la Bisbal d'Empordà van llançar una ordre de crida i recerca de dos dels autors del robatori amb força: un fou detingut per la Policia Local de Sant Adrià del Besòs i l'altre, a Barcelona pels Mossos. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.