Anglès ja torna a tenir teatre. Des del passat mes d'octubre el polivalent de la Burés ha acollit diferents representacions un cop s'han realitzat els treballs de condicionament d'aquest nou equipament municipal. La localitat no tenia teatre des de fa anys perquè es va haver de clausurar l'antic local afectat per problemes a la teulada i amb mancances com les sortides d'emergències, entre altres.

Segons va informar el consistori, després de les diferents reformes s'ha deixat enllestida aquesta sala. El polivalent és una part de la nau 3 de la Burés, la fàbrica tèxtil construïda l'any 1890, que s'ha condicionat per a la celebració de diferents actes que es fan al poble. Per exemple, va acollir l'Aplec, el Casal d'Estiu i és idoni en cas de pluja. L'adequació de la sala, que pot acollir més de 1.000 persones, permet una divisió per zones gràcies a unes cortines. El teatre s'ha reprès amb aquest mecanisme, en un espai central per 275 persones davant d'un escenari. De moment ja se n'han fet dues representacions de companyies amateurs d'Anglès. El 10 d'octubre es va poder veure l'obra "Cartes de seda" de la companyia Apsarah, i qui ho volia podia sopar veient l'espectacle. El 25 d'octubre, Bambolina teatre va presentar l'obra Políticament incorrecte, que per l'èxit va fer dues funcions més.

Segons va dir l'alcalde, Pere Espinet, la inversió en bona part de la Diputació ha permès recuperar el teatre en un renovat espai. El cost de les últimes reformes ascendeix a més de 150.000 euros i inclou les cortines, portar l'electricitat, refer la teulada, sistemes contra incendis o entarimat de l'escenari. Ara, el consistori busca 70.000 euros per poder instal·lar grades retràctils.