La Comissió d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del Congrés, va aprovar una proposició no de llei de CiU, esmenada pel PP, que insta el Govern a començar amb "la major brevetat possible" la rehabilitació del passeig marítim del Molinet, a L'Estartit.

El diputat de CiU, Carles Pàramo, va defensar la necessitat "imminent" de començar les obres del passeig. que fa tretze anys que és en desús pel tancament de l'accés públic de vianants i vehicles, al costat dels problemes ocasionats per les esllavissades pel mal estat del passeig. Pàramo va dir que el seu únic desig és "recuperar la Costa Brava, recuperar el turisme, la major font de riquesa a la regió".

De la seva banda, la diputada del PP per Girona, Concepció Varey, va recordar que ja hi ha aprovades partides per a la rehabilitació del passeig del Molinet.

CiU va recordar que en la passada legislatura Medi Ambient va elaborar un projecte de rehabilitació del passeig per a l'any 2010 amb un pressupost de 2,7 milions, condicionant la seva execució a l'estabilització en el tram del Cap de la Barra que correspon a la part del passeig que està tancada a l'ús públic. L'abril d'aquest any van acabar els treballs d'estabilització per evitar les esllavissades i ara falta de la iniciació de les obres a càrrec del Ministeri de la rehabilitació integral del passeig.