L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va celebrar aquest dilluns eleccions sindicals en què CCOO va obtenir una clara victòria aconseguint la meitat dels delegats sindicals (set de 14). Els comicis van comptar amb la participació de 147 treballadors de l'Ajuntament, dels quals 77 van donar suport a Comissions Obreres; 37 van votar a UGT, que va obtenir quatre delegats; l'opció de SPPM va ser escollida per 21 treballadors, cosa que li va donar dos delegats; i el CSIF en va aconseguir un amb 12 vots (d'acord amb les dades que recull el butlletí especial de CCOO El Coco).

Amb aquesta victòria, i segons apareix en el citat periòdic, els representants del sindiciat de Comissions Obreres entenen avalada la seva posició en contra del nou conveni, signat per UGT i SPPM. "Els treballadors, amb aquests resultats, no han avalat al seva posició", en referència tant a l'equip de govern (CiU i PSC) com als dos sindicats citats.

CCOO reclama que el conveni incorpori un annex en què la corporació es comprometi a recuperar les millores de l'anterior conveni que, amb la legislació vigent, ara no es poden aplicar; alhora que el sindicat no està d'acord amb la valoració dels llocs de treball que s'ha dut a terme (diu que no és ?objectiva ni justa).