Vuit veïns de Montcada i Reixac han intentat fer l'agost en plena tardor en diversos locals comercials del Parc d'Aro de Platja d'Aro. Han robat sobretot en supermercats de la zona, a plena llum del dia i sense cap tipus de mirament. La col·laboració ciutadana i la dels vigilants de seguretat han pogut ser clau per a la detenció d'aquestes vuit persones. Es tracta de dues bandes independents però, curiosament, tant la de cinc persones com el grup de tres, viuen al mateix municipi.

Les primeres detencions es van fer el 17 de novembre. En aquest cas, la Policia Local va rebre una trucada on se'ls alertava que hi havia un grup de cinc persones que feia volts per la zona de Parc d'Aro amb una actitud sospitosa. Els agents s'hi van aproximar i van localitzar un vehicle on anaven cinc persones. Els van identificar i dins del cotxe els van trobar diversos productes sostrets, sobretot en hipermercats Mercadona i Carrefour. Eren tot productes d'alt cost com ara diverses caixes d'escopinyes, bombons, patès, entre d'altres. El que va cridar més l'atenció als agents és que portaven caixes de gambes congelades, les quals estaven acabades de robar. En total van robar productes valorats en més de 400 euros d'almenys aquests dos supemercats. Els policies van imputar cinc persones d'uns 40 anys per un presumpte delicte de furt.

A part d'aquesta banda, els agents de Platja d'Aro n'han atrapat una altra que també es dedicava a fer el mateix que l'anterior, robar productes de supermercats. En aquest cas, també se'ls va enxampar un dilluns el matí, el dia 24. Eren tres persones -dues dones i un home- que gràcies al vigilant de seguretat del Lidl se'ls va poder enxampar amb un bon botí amagat al cotxe. En aquest cas, els tres lladres van aconseguir emportar-se diversos tipus d'embotits i formatges, a més d'altres productes, que estaven valorats en 452 euros. Els tres van quedar imputats per furt i tots tenen antecedents.