La regidora de Convergència i Unió, Carme Soler, a l'equip de govern de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, es presentarà a les properes eleccions municipals per un altre partit. De fet, segons ha concretat, en serà la cap de llista, si bé no volgut especificar quin partit serà. En tot cas, es tracta d'una nova formació al municipi cristinenc atès que ha comentat que a mitjans del mes de desembre inaugurarà la seu a localitat. Una de les opcions és Moviment d'Esquerres (MES), que agrupa majoritàriament els ex-PSC de tendència sobiranista i que provenen de NECat i de Moviment Catalunya.

Carme Soler és militant de CDC, formació que abandonarà per incorporar-se en aquesta nova llista. El que no deixarà és el grup municipal de CiU ni el govern fins que acabi el mandat. Soler és regidora de Serveis a les persones, que té entre les seves àrees la llar d'infants, sanitat, joventut i activitats de lleure. També va ser la responsable de l'àrea d'Ensenyament fins a mitjans 2013, quan va renunciar-hi pel conflicte que hi va haver a l'AMPA de l'escola Pedralta de Santa Cristina. Soler ja va ser regidora de CiU l'anterior mandat (de 2007 a 2011) a l'oposició.

Soler ha manifestat que el seu transvasament a una altra formació política respon al fet que la direcció de CDC vol que a Santa Cristina d'Aro hi hagi una llista amb força presència de joves en les primeres posicions, de manera que ella quedaria relegada a un lloc endarrerit. Així, Soler es veu "apte" per seguir treballant per Santa Cristina d'Aro des de l'Ajuntament, motiu pel qual va prendre la decisió de deixar CiU i formar part d'una altra llista. "Jo miro per Santa Cristina, no sóc una persona de partit", ha declarat. I ha afegit que van ser els responsables del partit que representarà els que "m'han vingut a buscar".

La regidora nega cap discrepància amb l'alcalde, Josep Llensa, sinó tot el contrari: "Estic molt bé amb en Llensa i ha lluitat perquè em quedés a CiU".