Sant Feliu de Guíxols disposarà d'un nou allotjament d'"alt standing" a primer línia de mar. Segons va informar l'Ajuntment, es tracta d'un aparthotel de luxe que disposarà de fins a 30 apartaments. En concret, el consistori va aprovar a l'octubre la llicència d'obres per a la construcció de l'aparthotel que s'ubicarà on estava situat antic l'Hotel Alabriga, residència del Banc Exterior d'Espanya.

Aquesta nova instal·lació hotelera disposarà d'un total de 30 apartaments de luxe, 18 d'ells amb dues habitacions i 12 amb tres habitacions, el mateix nombre de banys, saló-menjador-cuina i terrassa. A més, la superfície total construïda serà de 8.494,75 metres quadrats que es distribuiran en dues plantes de soterrani on s'ubicaran l'aparcament, trasters i magatzem així com la recepció, vestíbul de l'aparhotel, un bar, restaurant, cuines, saló multi-usos, lavabos i instal·lacions centrals i quatre plantes més on hi haurà els 30 apartaments i terrasses.

A banda, va prosseguir el consistori, tant la façana com la coberta (que serà plana i transitable) tindran acabats amb llistons de fusta de "teka" per afavorir la integració de l'edifici amb l'entorn.

L'Ajuntament va apuntar també que la llicència d'obres no inclou les zones de servitud de trànsit ni de protecció de la Llei de costes, les quals requeriran una autorització prèvia del Servei de Costes de la Generalitat de Catalunya.

A més, van especificar que l'aprovació del projecte ha estat condicionat per l'Ajuntament al compliment d'una sèrie de requisits. El primer d'ells en matèria de protecció de la vegetació existent i reposició de l'arbrat malmès a la primera fase d'execució dels fonaments. També en matèria de protecció del medi ambient amb mesures de recollida d'aigües pluvials, xarxa de sanejament, o altres per evitar la contaminació acústica i d'aigües residuals. Finalment, requisits en l'adequació del projecte a la normativa de seguretat especialment en cas d'incendis.

D'altra banda, la promotora del projecte és Dalbert 2011, SL. que té la seva seu a Castell-Platja d'Aro. Per la seva part, la regidora d'Obres Públiques de Sant Feliu de Guíxols, Dolors Ligero, va manifestar que l'Ajuntament ha facilitat en tot moment els tràmits per la concessió de la llicència d'obres, ja que considera que és "una molt bona noticia per la ciutat", tant "pels llocs de feina directes i indirectes que crearà com per la seva contribució a potenciar el turisme de qualitat a la nostra ciutat".