La problemàtica registral de l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols segueix sense resoldre's. Aquest fet va impedir fer la subhasta de la propietat de l'herència dels germans Anlló, una suspensió temporal que el Departament d'Economia i Empresa va justificar per solucionar-ho. Es va donar un termini màxim de sis mesos per arreglar-ho, però un cop n'han transcorregut vuit, tot segueix igual, segons han concretat fonts del Departament. Per un costat, la Generalitat està pendent que el Ministeri d'Hisenda cancel·li l'embargament que pesa sobre la finca 4070 tal com ha demanat el Registre de la Propietat de Sant Feliu de Guíxols i, per l'altra, ha realitzat una consulta a l'Audiència Nacional sobre si els tràmits a seguir s'han de fer a través d'aquesta instància o del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. En definitiva, la tramitació per desencallar aquesta venda està sent més llarga del previst per la Generalitat.

El passat 8 de març, Diari de Girona va revelar aquesta problemàtica: l'hotel Panorama s'havia de subhastar el 8 d'abril, però hi havia un entrebanc ja que una de les finques que l'integren, la 4070, constava registrada a nom de dos particulars, i no de la Generalitat ni de les empreses dels Anlló. Malgrat que hi ha una sentència que atorga la propietat als Anlló, al Registre de la Propietat hi seguia constant que està a nom dels dos particulars.

Però la solució a l'embolic no és tan senzilla ja que sobre la finca 4070 consten dos embargaments per un valor conjunt de quasi 1,2 milions d'euros i sobre un dels dos propietaris: un és de l'Agència Tributària i l'altre, de l'Audiència Provincial de Barcelona.

Deu dies després que aquest diari fes pública la situació d'incertesa sobre la subhasta de l'hotel Panorama (amb un preu de sortida d'1.825.000 euros), el Departament d'Economia va confirmar que suspenia provisionalment la venda per un termini màxim de mig any per arreglar la situació registral. No obstant això, dos mesos després del termini marcat inicialment segueix sense conèixer-se quan es resoldrà la situació i tidrà lloc la subhasta.