L'empresa concessionària del servei municipal de la gestió dels residus i la neteja viària de Torroella de Montgrí ha estrenat una nova màquina específicament dissenyada per retirar xiclets, taques difícils i excrements d'ocell, entre d'altres coses, de la via pública i el mobiliari urbà. Es tracta d'un equip que funciona amb aigua calenta a pressió i pot realitzar neteges de precisió sobre paviments, mobiliaris i reixes. També es pot utilitzar per eliminar grafits.

Fins ara, el municipi disposava d'un equip d'hidropressió molt bàsic, que no era prou eficient per actuar en aquest tipus de brutícia i s'utilitzava en moments puntuals, han apuntat fonts municipals. A partir d'ara, l'empresa concessionària incorporarà aquesta tasca de manera rutinària com un servei més, han concretat les fonts de l'Ajuntament.

La incorporació de la nova màquina és fruit de la posada en marxa l'1 de novembre del nou contracte del servei d'escombraries, neteja viària, manteniment de platges i clavegueram de Torroella de Montgrí, que gestionarà l'empresa Urbaser, després d'un llarg procés d'adjudicació amb un retard de 21 mesos.