El nen de 8 anys que va caure a l'aigua després d'intentar salvar el seu gos a Begur ha mort a l'hospital de Sant Pau de Barcelona després que no pogués superar les lesions que va patir. En el moment del fatídic accident, el menor es trobava caminant el dissabte a la tarda per sota d'una de les terrasses del parador d'Aiguablava amb el seu cosí de 12 anys.

L'animal va caure a l'aigua i el nen va caure dins del mar quan intentava socórrer el seu ca. El seu cosí en veure que no podia sortir de l'aigua per la mala mar que hi havia, s'hi va llançar per salvar-lo. El nen però no va poder ajudar-lo i va aconseguir sortir pel seu propi peu de l'aigua però amb un principi d'hipotèrmia.

La Policia Local ràpidament va arribar al lloc després que uns pescadors que hi havia a la zona haguessin donat l'alerta. Aquests també van intentar ajudar els menors però a causa de les condicions marítimes no es van llançar a l'aigua i van ajudar el nen més petit, subjectant-lo amb una canya.

Amb tot, no va ser fins que van arribar els Bombers que, un cop a lloc, un d'ells es va llençar a l'aigua i van poder treure el nen de 8 anys de l'aigua que s'ofegava. El van portar fins a les roques on va ser atès pels serveis sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Posteriorment, un cop van aconseguir estabilitzar-lo, el van evacuar amb helicòpter en estat crític a l'hospital Sant Pau de Barcelona, on va morir després de passar-hi una nit. El gos, en canvi, va aconseguir sobreviure, després que el mateix dia dels fets, Salvament marítim aconseguís treure'l de l'aigua.

Es dóna les circumstàncies que el menor es trobava a Begur perquè el seu avi resideix al poble des de fa més de vuit anys. En el moment dels fets, les dues criatures estaven amb uns amics de la família. Els Mossos han obert diligències informatives sobre la mort accidental. El dia dels fets van intervenir en el rescat tres dotacions dels Bombers, quatre patrulles dels Mossos, dues ambulàncies i l'helicòpter del SEM, Policia Local, una embarcació de Salvament Marítim i una de la Guàrdia Civil.