Set robatoris i un mateix modus operandi. Amb l'ajuda d'un tornavís feia palanca a les màquines de vènding i robava la recaptació. En total es va emportar més de 700 euros entre el desembre i la primera quinzena de gener de les màquines de diferents equipaments de Torroella de Montgrí. Finalment, els Mossos d'Esquadra el van detenir a Torroella mateix el 21 de gener.

El presumpte lladre és un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i és veí de la mateixa població a qui van poder atribuir ser el presumpte autor de set robatoris amb força. El detingut, que compta amb antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Roba al pavelló diversos cops

Els robatoris amb força es van produir entre el desembre de l'any passat i especialment durant la primera quinzena del mes de gener de 2015. Durant aquest període, el lladre va violentar la cotxera d'autobusos de la companyia AMPSA, la màquina expenedora del pavelló municipal diverses vegades i l'institut d'educació secundària Institut de secundària de Torroella de Montgrí.

En tots els casos, l'autor utlitzava el mateix modus operandi i es dedicava a saquejar les màquines de cafè de vending dels centres públics i endur-se la recaptació.

Arran dels fets, els Mossos de la Bisbal van iniciar una investigació, que gràcies als indicis i vestigis localitzats es va esbrinar l'autoria de tots els fets.

Es tractava d'un home que amb l'ajuda d'un tornavís feia palanca a les màquines de cafè i robava la recaptació. El 21 de gener, la policia va detenir a l'autor en un carrer de Torroella de Montgrí.

El detingut que és un veí de la població i té 40 anys i nacionalitat espanyola, compta amb antecedents policials. El dia 22 de gener va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.