Els Mossos d'Esquadra han fet públic aquest dijous que el passat 30 de gener van detenir dos joves a La Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) -un d'ells menor d'edat- com a presumptes autors de dos robatoris amb violència a dues dones grans a Palamós. En els dos casos, els presumptes delinqüents van estirar la bossa de mà que duien les dues víctimes, dues dones de 91 i 92 anys respectivament. Els Mossos van poder localitzar als autors dels robatoris gràcies als testimonis i a diferents vestigis. El menor detingut va ser lliurat als seus tutors legals i serà citat per la Fiscalia de Menors, mentre que el segon va passar a disposició del jutge, que va decretar la seva posada en llibertat.

El primer robatori es va produir el passat 26 de gener, a quarts de dotze del matí, quan una dona de 91 anys d'edat va patir una estrebada al carrer Santa Bàrbara, de la localitat de Palamós. Els dos joves van empènyer la víctima contra la paret i li van estirar la bossa de mà en la qual duia documentació, quaranta euros, les claus del domicili i una butlleta de loteria.

El segon robatori es va produir el dia següent també a Palamós, al carrer Bateria, quan els dos detinguts van prendre la bossa que duia penjada a l'espatlla una dona de 92 anys.