La secció palamosina d'Unió Democràtica de Catalunya ha decidit que formarà part de la llista de CiU a les eleccions municipals d'aquest mes de maig. D'aquesta manera, donaran suport i s'integraran a la candidatura de Jordi Pallí, el qual no era ben vist inicialment pels representants democristians. La decisió es va prendre aquest divendres en una assemblea local, el resultat de la qual va ser de cinc vots a favor de formar part de CiU, dues abstencions i tres vots en contra, ha concretat el president de l'executiva local d'Unió, Santi Iglesias.

El cap local democristià ha exposat que fa un parell de setmanes es va reunir amb Pallí i van acostar posicions. Iglesias ha afegit que el cap de llista de CiU li va explicar també el seu projecte i que els representants d'Unió hi seran tinguts en compte, una de les reclamacions del partit democristià. Sobre la representació d'Unió a la llista de la federació nacionalista, Iglesias ha comentat que ara iniciaran un procés intern per escollir els representants democristians que seran presents a la candidatura. Quant a les posicions que ocuparan, encara no s'ha decidit, si bé el 2011 el número dos va ser d'Unió.

D'aquesta manera, es tanca la possibilitat que Unió faci una llista independent de la federació nacionalista com s'havia posat sobre la taula per la disconformitat, ja superada, que Pallí fos el cap de llista.