La Policia Local de Palafrugell va detenir el dijous de la setmana passada a una veïna del municipi, de 32 anys i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Els agents li van trobar a sobre 63 paperines que, suposadament, contenien cocaïna (la Policia Local no va confirmar-ho perquè les va entregar al jutjat sense obrir-les, en tot cas, els indicis porten a suposar als agents policials que la substància intervinguda era cocaïna). La presumpta droga es trobava en cinc pots de plàstics semblants als que es troben a l'interior d'ous de xocolata. En principi, la droga tenia un pes global de 31,5 grams ja que cada paperina era de cinc grams, han informat fonts de l'Ajuntament.

Els agents van rebre una informació que una dona portava una gran quantitat de droga per vendre. Arran de l'alerta, la Policia Local va activar un dispositiu que va permetre localitzar la veïna de la localitat Vanesa J. S. En l'escorcoll que li van efectuar els agents municipals, li van trobar una balança de precisió i un total de 63 paperines d'una substància, presumptament cocaïna, amagada en cinc pots de plàstic en diferents parts del cos, han afegit les fonts municipals. Són aquests pots els que guarden relació amb uns ous de xocolata, que al seu interior tenen aquests recipients de plàstic que, a la vegada, contenen joguines desmuntades.

L'atestat de la Policia Local dePalafrugell, juntament amb la detinguda i les substàncies trobades van ser remeses perquè passin a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia del partit judicial de la Bisbal d'Empordà, han informat les fonts municipals.