Un doble programa nocturn, amb cinema màgic i màgia golfa, servirà de tret de sortida de la programació del cap de setmana de la quarta edició de la Fira Internacional de Màgia FIMAG'15 que se celebrarà a Torroella de Montgrí fins diumenge.

Karim, monologuista de Paramount Comedy, Premi de màgia al FFAP (Estrasburg 2005), Premi Nacional de Màgia Còmica (2004) i de màgia d'escenari (2001 i 2002) presentarà l'espectacle Pide un deseo al Restaurant La Sala en què explica els trucs i poders que utilitzarà per reconquerir l'amor de la seva xicota, que l'acaba de deixar per Whatsapp. Es tracta d'un espectacle de màgia còmica amb molts girs i sorpreses, especialment pensat per al públic adult, i un dels plats forts de la programació de Màgia Golfa que ofereix el FIMAG durant tot el cap de setmana. El mateix Karim repetirà funció d'aquest espectacle la nit de dissabte, a la mitjanit, i diumenge a tres quarts de nou del vespre.

La sessió d'avui anirà precedida de la projecció d'una pel·lícula de temàtica màgica: Now you see me (Ahora me ves) (EUA 2003) on un equip de l'FBI s'ha d'enfrontar a una banda de quatre criminals experts en màgia. La pel·lícula, dirigida per Louis Leterrier es podrà veure al Cinema Montgrí, a les nou del vespre.

Avui hi haurà, també, la darrera activitat de la secció de màgia social que s'ha celebrat al llarg d'aquesta setmana. Més de 200 persones amb necessitats especials i de diferents centres de l'Alt i el Baix Empordà, el Gironès i el Pla de l'Estany assistiran a la festa solidària que oferirà la Fundació Abracadabra a la plaça de la Vila. Aquesta actuació acabarà amb un dinar de germanor i discomòbil i serà la culminació d'un seguit d'actuacions que la mateixa Fundació ha ofert durant tota la setmana a diferents hospitals i centres de gent gran.

La programació del FIMAG del cap de setmana es completa amb més de 100 funcions de 15 disciplines diferents de màgia que es podran veure en 22 espais diferents de Torroella de Montgrí.

La Gala Internacional, amb la presència de destacats mags distingits amb premis internacionals, l'actuació de Mag Lari amb el seu últim espectacle i les funcions de mags de prestigi als Palaus històrics de la Vila són algunes de les propostes més destacades.