Nou accident mortal a les comarques de Girona en menys de tres dies. Una veïna de Palamós de 83 anys ahir va perdre la vida després que el vehicle amb el qual anava va bolcar perquè un altre cotxe hi va impactar frontalment a la C-253 al seu pas per Sant Antoni de Calonge. Després del xoc frontal, el conductor que hauria provocat el sinistre viari va fugir del lloc dels fets. La Policia Local de Calonge i Sant Antoni tenen el conductor fugit identificat, es tractaria d´una persona coneguda pels agents. En tancar l´edició, encara no se l´havia detingut.

El sinistre viari mortal es va produir quan faltaven uns deu minuts per les deu del matí. En aquell moment dos turismes estaven circulant per la carretera i van xocar frontalment. Un d´ells, un BMW, va bolcar a un dels marges de la via en direcció cap a Palamós. En aquest turisme hi viatjaven tres persones. Una d´elles és la víctima mortal. Es tracta d´una veïna de Palamós de 83 anys, Ramona Garcia Romero. Vivia al barri del Tennis, on era molt coneguda.

Les altres dues persones que anaven en el mateix vehicle van ser traslladades en estat greu cap a l´hospital Trueta de Girona i a l´hospital de Palamós.

L´altre cotxe que va col·lidir frontalment va fugir del lloc de l´accident però en el moment dels fets hi havia veïns i turistes a la zona que van permetre´n la identificació. I és que davant del punt quilomètric 46,5 de la carretera C-253 -que uneix Sant Antoni amb Platja d´Aro i Palamós-, que es considera via urbana i s´anomena avinguda Andorra hi ha un hotel conegut a la zona i alguns dels clients van presenciar el sinistre viari. L´home està identificat i la Policia Local espera atrapar-lo en breu.

Mentre van durar les tasques dels Bombers per excarcerar els ocupants del turisme, la carretera va resultar tallada i s´hi van produir retencions. Al lloc dels fets a banda dels Bombers també s´hi van desplaçar dues ambulàncies del SEM (Sistema d´Emergències Mèdiques) i efectius de la Policia Local de Calonge i Sant Antoni.

Segon sinistre mortal en 3 dies

Aquest accident es produeix tres dies després de l´últim sinistre mortal a la xarxa viària gironina. Diumenge, un ciutadà francès de 22 anys va morir en un xoc d´una furgoneta i un cotxe a l´AP-7 a Bàscara. Amb el d´ahir de Calonge, 13 persones han perdut la vida en un sinistre viari a les comarques de Girona des de principi d´any.