El jutge ha enviat a presó sota una fiança de 15.000 euros el conductor implicat en l'accident mortal de Calonge i que va fugir després del sinistre. Blas A. C. de 25 anys va passar ahir el matí a disposició judicial al matí i el titular del Jutjat d'instrucció 1 de Sant Feliu de Guíxols, en funcions de guàrdia, li va imputar delictes d'homicidi imprudent, conducció temerària, omissió del deure de socors i conducció sense permís o llicència.

La detenció del conductor es va produir dijous de matinada quan un veí de Calonge se'l va trobar ferit en un carrer quan ja portava dos dies fugit de la policia després de provocar un accident mortal a la C-253 al seu pas per Sant Antoni. La policia el van identificar i va detenir-lo per ser el presumpte causant de l'accident on va morir una veïna de Palamós de 83 anys, que viatjava juntament amb dues persones més en el cotxe i que van resultar ferides de gravetat.

El jove ja estava identificat i compta amb diversos antecedents, molts d'ells per delictes sobre trànsit. Cal recordar que la clau per la identificació del jove va ser la noia que el va ajudar a escapar i va delatar-lo. L'accident es va produir quan passaven pocs minuts de tres quarts de deu del matí de dimarts a la C-253 al seu pas per Sant Antoni. Els dos turismes van xocar frontalment. El conductor fugit va marxar tan ràpid com va poder amb el cotxe però com que va quedar destrossat va decidir abandonar-lo. Com que hi havia cua va decidir pujar ràpidament al cotxe de la conductora que anava darrere seu. Aquesta noia havia quedat amb el jove per conèixer-se perquè s'havien trobat a les xarxes socials però el va delatar davant la Policia Local al cap d'una estona del succés.