Els Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres acusats de robar a quatre establiments de Platja d'Aro i Lloret de Mar. Els robatoris van tenir lloc entre el 4 i el 6 de juny i les detinguts tenen 23, 26 i 27 anys, són de nacionalitats espanyola i colombiana i veïnes de Madrid. El primer dels robatoris va tenir lloc el 4 de juny en un restaurant de Lloret. Cap a un quart de cinc de la matinada, uns desconeguts van forçar la porta de les oficines de l'establiment i, un cop a dins, van sostreure 2.500 euros.

Després de visualitzar les imatges de les càmeres de seguretat del restaurant, els investigadors van identificar un turisme amb el qual els tres assaltants haurien fugit del lloc dels fets. Aquesta informació es va posar en coneixement de la resta del cos.

L'endemà, tenia lloc un altre robatori a una gestoria de Lloret de Mar. Els autors, després de desmuntar el bombí de la porta, van obrir la caixa forta amb un bufador i es van endur uns 5.000 euros.

Paral·lelament, els investigadors de Sant Feliu de Guíxols també es trobaven rere la pista dels mateixos lladres. Es dóna la circumstància que aquella mateixa matinada del dia 5, els agents van tenir coneixement que, en una immobiliària de Platja d'Aro, uns lladres havien forçat la porta exterior fent palanca i s'havien endut la caixa forta sencera.

Finalment, el mateix dia 6, els mossos també van saber que durant la matinada uns lladres havien accedit a una altra immobiliària de Platja d'Aro. En aquest cas, després de desmuntar el bombí de la porta i manipular la centraleta de l'alarma, també van foradar la caixa forta amb un bufador. A dins només hi havia documentació diversa que no es van endur.

Aquest 6 de juny al vespre, una patrulla de seguretat ciutadana (que es trobava dins d'un dispositiu preventiu per la celebració de la Champions) va aturar un turisme a l'avinguda Just Marlés de Lloret de Mar ja que coincidia amb la descripció que havia donat l'àrea d'investigació.

En llibertat provisional

A dins del turisme, segons van informar els Mossos d'Esquadra, hi viatjaven tres persones que coincidien plenament amb les característiques dels presumptes autors dels robatoris a Platja d'Aro i al municipi selvatà. Els mossos els van identificar i van escorcollar el vehicle. A dins hi van trobar 2.600 euros en efectiu, nou tornavisos de diferents mides, tres lots portàtils, dues bosses d'escombraries amb roba fosca, tres gorres i dos parells de guants, entre altre material.

Tots tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors de quatre robatoris amb força. Després de passar a disposició judicial a Blanes, han quedat en llibertat provisional a l'espera de judici.