La revetlla de Sant Joan va començar de bon matí amb una víctima mortal a la carretera. Es tracta d'un ciclista de 80 anys que perdre la vida després que l'atropellés per darrere un camioner que anava drogat i begut mentre circulava en direcció cap a Pals, a la C-31 a l'alçada de Gualta.

Els Mossos li van fer la prova d'alcoholèmia i va superar el màxim permès, que en aquest cas era de 0.15 mg/litre. També va donar positiu en el test de drogues. Per aquest motiu, els agents el van detenir i li van imputar un delicte d'homicidi per imprudència greu amb resultat d'accident de trànsit. L'arrestat té 36 anys i nacionalitat espanyola i està previst que passi a disposició judicial als jutjats de la Bisbal d'Empordà en les pròximes hores.

L'accident es va produir a l'alçada del quilòmetre 346,8 de la C-31, un punt que es troba entre el càmping Delfín Verde i la rotonda d'accés a Gualta. Una via que en ser dia laboral i de revetlla anava molt carregada. Això va provocar retencions a la carretera, que va estar tallada des de les 11 fins cap a 3/4 i 5 de 12 del migdia en tots dos sentits. Llavors, es va habilitar pas alternatiu, que es va allargar fins a dos quarts de dues, quan la circulació es va normalitzar.

La víctima de l'accident és un veí de la Bisbal d'Empordà, Miquel Puig Janoher, de 80 anys. L'home havia estat transportista i tenia una empresa, que ara regenta el seu fill. El sinistre viari va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a les onze del matí. En aquell moment, el veí de la Bisbal d'Empordà circulava pel voral de la C-31, via que uneix Torroella amb Pals.

El conductor del camió frigorífic que anava darrere del ciclista s'hi va encastar per encalç cap a les onze del matí. L'impacte va ser tan fort que l'home va caure del vehicle de dues rodes i malgrat els intents de reanimació que li va practicar un socorrista que hi havia a prop de l'accident i l'arribada dels serveis mèdics del SEM?(Sistema d'Emergències Mèdiques) no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Aquesta és la quinzena persona que perd la vida a la xarxa viària de la província de Girona aquest any. ?