Una exclusiva finca privada de Sant Climent de Peralta, al municipi de Forallac, acull demà l'enllaç matrimonial entre el futbolista i exjugador del FC Barcelona, Thiago Alcántara, amb la palafrugellenca Júlia Vigas. El Mas Mateu està format per la casa pairal de 1.431 metres quadrats del segle XVIII que està complementada per 1.170 metres quadrats més en altres edificis i uns amplis terrenys que també contenen instal·lacions hípiques, piscina, spa, gimnàs, camp de futbol, pistes de bàsquet i pàdel, barbacoa i una sala de projecció, segons recull el web de la vil·la, que està a disposició dels que tinguin la capacitat econòmica per llogar-la.

De fet, la finca no ha estat contractada únicament per al dia de l'esdeveniment, sinó que alguns membres de la família Alcántara i amics ja hi han estat els darrers dies com es pot desprendre de les imatges que han penjat en les xarxes socials, en què es distingeix clarament algun element arquitectònic característic del mas.

El futbolista té 24 anys i les dues darreres temporades les ha jugat al Bayern de Munic a les ordres de l'entrenador català Pep Guardiola. Thiago és fill del jugador brasiler Mazinho, que a Espanya va fomar part d'equips com el València i el Celta de Vigo. Mazinho va guanyar el Mundial de 1994 amb la selecció del Brasil. És fàcil trobar-se'l a la primera graderia del Camp Nou ja que el seu altre fill, conegut com a Rafinha, es troba a les files blaugranes.

Tant Thiago com Rafinha han sortit de la Masia del Barça. Thiago, el gran, va optar per canviar d'aires després de considerar que no tenia suficients minuts de joc al FC Barcelona. Potent, hàbil i tècnic, Thiago estava cridat a ser el successor de Xavi a Can Barça, però l'estiu del 2013 va decidir fer les maletes i fitxar per l'equip muniquès, cansat d'esperar unes oportunitats que aquella temporada va merèixer però no se li van donar.

En el camí a la ciutat bavaresa, l'ha acompanyat la seva xicota Júlia Vigas. Al seu compte de Twitter es defineix com una amant de la moda i dels viatges i que té estudis en Màrqueting i Comunicació. Vigas prové d'una família d'empresaris de tota la vida del municipi: el seu pare, Enric Vigas, és responsable junt amb el seu germà de la fàbrica de suro J. Vigas i durant 21 anys fou el president de l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya (Aecork). Precisament, per aquest trajectòria en el món surer el 2014 va rebre el premi Peix Fregit, un acte al teatre de Palafrugell que va comptar amb la presència de la seva filla i el seu futur gendre. Per part materna, Berta Negra, són els propietaris de l'Hotel Terramar de Llafranc.