El Mas Mateu de Sant Climent de Peralta va acollir ahir la boda del futbolista Thiago Alcántara amb la palafrugellenca Júlia Vigas. La nit del divendres, la parella va organitzar una celebració a la platja d'Aiguablava, que va aixecar la sorpresa dels habituals d'aquest indret. La festa, que va tenir lloc en un restaurant de la cala, tenia el permís del Servei de Costes perquè ocupés una part de la platja, va explicar ahir l'alcalde de Begur, Joan Loureiro.

No obstant això, el desconeixement per part de les persones que a vegades van al vespre a la cala va provocar que el servei de seguretat privada de la festa impedís el pas a algú. El batlle va afegir que aquest fet va provocar una trucada a la Policia Local, que hi va enviar una patrulla. Malgrat això, la celebració, en què els convidats anaven vestits de blanc, es va desenvolupar sense cap contratemps i amb total normalitat, segons va comprovar el mateix alcalde, que sobre la mitjanit hi va anar a donar un cop d'ull.

Loureiro va explicar que, "sobretot en els primers moments, la festa va crear sorpresa a la gent que hi va normalment al capvespre". I, de fet, un dels establiments de la zona es va posar en contacte amb ell per esbrinar què passava. L'alcalde va exposar que es tracta d'un fet excepcional que la platja aculli una celebració privada, però que en qualsevol cas, tenia l'autorització de Costes que és qui en té la competència. Joan Loureiro també va concretar que la part de platja que va ocupar la festa estava ahir neta.