Una excavadora perd el control a Torroella i bolca una furgoneta municipal

Els operaris de la brigada estaven en aquell moment lluny del vehicle i tampoc cap vianant va resultar ferit

14.07.2015 | 15:06
Imatge de l´excavadora amb el camió bolcat de la brigada municipal, ahir a la plaça Lledoners de Torroella · Diari de Girona

Una excavadora que ahir a primera hora del matí circulava per la rotonda de la plaça del Lledoner de Torroella de Montgrí va perdre el control, per causes que encara es desconeixen, i va envestir un camió-furgoneta de la brigada municipal estacionat en una de les cantonades. Com a resultat del xoc, el vehicle de l'Ajuntament va quedar estès per un costat sobre la vorera. Els operaris de la brigada estaven en aquell moment lluny del vehicle i tampoc cap vianant va resultar ferit a causa dels fets.

Els fets van passar poc abans de les vuit del matí quan una excavadora circulava des d'Ullà en direcció a l'Estartit. Després de passar pel passeig de Catalunya i encarar la plaça dels Lledoners, va perdre el control per causes que es desconeixen, segons va confirmar l'Ajuntament. Davant seu es va trobar la furgoneta aparcada de la brigada encarregada de la jardinera.?Amb tot, els operaris eren fora, en una zona pròxima, i tampoc passaven vianants, de manera que no es van lamentar ferits, tot i que les conseqüències podrien haver estat més greus si el vehicle de la brigada no hagués estat al lloc.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema