L'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni va incorporar ahir el grup de Compromís per Calonge i Sant Antoni a l´equip de Govern, de manera que passarà a estar liderat per un quatripartit format per Convergència i Unió (CiU), el Partit dels Socialistes (PSC) i el Partit Popular (PP). Després d´aquesta nova aliança, el nou govern del municipi estarà format per 10 regidors dels 17 escollits en les darreres eleccions municipials.

Encapçalat per l´alcalde de Calonge, Jordi Soler i Casals (CiU), l´equip estarà format pels: regidors Convergència i Unió, Joan Caner i Fernàndez, Josep Darnés i Juanals, Marta Geli i Barriga, Albert Ros i Mercader i Joana Maestre i Rodríguez; els regidors del Partit dels Socialistes de Catalunya, Arturo Prades i Martínez i Mercè Orduña i Valiente; el regidor del Partit Popular, Joan Pons, i el regidor de Compromís per Calonge - Sant Antoni, David Llensa, l´últim a incorporar-se.

Pel que fa a la Junta de Govern Local, estarà presidida per l´alcalde, Jordi Soler i en formaran part els regidors Joan Caner (CiU), Albert Ros (CiU), Arturo Prades (PSC), Joana Maestre (CiU) i Joan Pons (PP). El nou govern estarà encapçalat per Jordi Soler, que desenvoluparà la seva funció en règim de dedicació exclusiva, mentre que 7 dels regidors de govern tindran una dedicació parcial setmanal de 21 hores. La resta, els regidors Joana Maestre i Joan Pons, tindran assignades les seves retribucions per assistència. En el cas de l´alcalde, Jordi Soler, el Ple aprovarà una rebaixa del sou de gairebé el 20 %, amb una retribució anual de 50.000 € bruts anuals, mentre que els regidors amb dedicació parcial rebran una retribució de 23.100 € bruts a l´any distribuïts en 14 pagues.