Santa Cristina d'Aro durà a terme una ruta gastronòmica durant tres setmanes d'estiu

14.07.2015 | 15:06

El municipi de Santa Cristina d'Aro acollirà enguany, per primera vegada, una ruta gastronòmica. Sota el nom de Destapa Santa Cristina!, del 13 al 2 d'agost, la desena d'establiments adherits a la campanya oferiran una especialitat de tapa i cervesa de Moritz a un preu tancat de 2,50 euros. Organitzat per les àrees de Promoció Econòmica i Joventut de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, aquesta iniciativa gastronòmica pretén donar a conèixer l'activitat de restauració del municipi.
Per tal que els participants puguin orientar-se a l'hora de ?seguir la ruta, es distribuirà una guia per diferents punts de la localitat, en la qual hi apareixeran les localitzacions, els horaris, el contacte i la fotografia de la tapa concreta que realitzarà cadascun dels 10 establiments que, en aquesta primera edició del Destapa Santa Cristina!, han volgut apuntar-s'hi.
A més, i com ja és habitual en aquest tipus d'esdeveniments, tots els participants que disposin de l'aplicació fotogràfica de mòbil, Instagram, podran optar a tres categories de premis.?per fer-ho, caldrà fotografiar cada tapa i penjar-la a Instagram amb l'etiqueta #destapasca2015, indicant el nom de la tapa i l'establiment on la serveixen. A partir de les fotografies publicades, un jurat escollirà la tapa més popular, la més esportiva i la més saludable.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema