Gérard Depardieu grava a Palamós un programa televisiu sobre la gamba

L'actor, acompanyat del xef Laurent Audiot, va pujar dalt una barca de pescadors, va visitar el port i el mercat del peix

14.07.2015 | 18:53
Gérard Depardieu i el xef francés Laurent Audiot, assaborint les gambes de Palamós a S´Alguer · Ajuntament de Palamós

L'actor francès Gérard Depardieu va ser dilluns a Palamós per gravar un capítol per a la cadena franco-alemanya Arte sobre la gamba. Es tracta d'un dels capítols del programa 'À pleines dents' que aquests mesos s'està enregistrant sobre els productes culinaris més destacats de França i d'altres països com Alemany, Itàlia i Escòcia. En el cas de l'Estat, la cadena ha escollit rodar a Catalunya i el País Basc. Durant la seva estada, Depardieu va pujar dalt una barca d'arrossegament per veure com es pesquen les gambes, va visitar el port, la llotja i el mercat del peix i va assaborir els crustacis arran de mar, a l'antic poblat de pescadors de s'Alguer. El capítol s'emetrà el 2016.

L'actor francès va estar rodant aquest capítol acompanyat del xef Laurent Audiot (reconegut amb estrella Michelin) durant la tarda de dilluns. Plegats, van pujar a bord d'alguna de les barques de pesca d'arrossegament, van visitar la llotja del port pesquer, el mercat del peix i, arran de mar a S'Alguer, van assaborir les gambes.

La visita forma part del programa gastronòmic 'À pleines dents' que durant aquests mesos s'està enregistrant pel canal franco-alemany Arte, i en el qual es descobreixen alguns dels productes culinaris més destacats de França i també d'alguns països i regions europees com Alemanya, Itàlia i Escòcia. En el cas de l'Estat, la cadena ha escollit rodar al País Basc i Catalunya. El programa constarà de deu capítols i s'emetrà l'any vinent. Depardieu és productor executiu del programa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema