L'Ajuntament de Palamós inicia aquesta setmana el procés d'ampliació de voreres al voltant e l'escola Vedruna. Segons el consistori, es tracta d'un carrer molt utilitzat pels alumnes del centre per a l'accés a peu a les classes d'infantil i primària de l'escola. L'objectiu és el de la millora de l'accessibilitat i potenciar la seguretat dels vianants en aquest àmbit. Les ?obres es basen en l'ampliació, fins a dos metres, de tota la vorera esquerra del carrer i la col·locació d'una barana. Les obres duraran un màxim d'un mes i mig i el pressupost és d'uns 27.400 euros.

En concret, les obres consisteixen en l'ampliació de la vorera esquerra del carrer de Santa Joaquima de Vedruna, utilitzada principalment pels alumnes de l'escola Vedruna i les seves famílies en l'accés a peu a les classes d'infantil i primària d'aquest centre, Segons el consistori, l'objectiu del projecte és millorar l'accessibilitat en aquest sector, així com potenciar la seguretat dels vianants en aquest àmbit tan freqüentat per a vianants i vehicles coincidint amb les entrades i sortides escolars.

Les obres es basen en l'ampliació fins a dos metres de tota la vorera esquerra del carrer (en sentit circulació i adossada a la façana del centre escolar) i la col·locació, en tot el tram de vorera, d'una barana d'acer per a protegir els alumnes del pas de vehicles. La vorera nova es farà amb rigola de formigó i paviment de panot gris. L'actuació modifica la secció de vial, amb una vorera de 2 metres, vial de 3,80 metres i una vorera d'1,20 metres a la banda contrària.

Les obres es faran en un temps màxim d'un mes i mig i acabaran abans de l'inici del nou curs. El pressupost és de 27.421,34 euros.