L'Ajuntament de?Palamós va iniciar ahir al matí les obres de ?substitució del tram de la xarxa de clavegueram del carrer de la Riera d'Aubi. En concret, segons va informar ahir el consistori, les obres afectaran el tram comprès entre el carrer d'Aragó i el de Rosselló.

A causa de l'execució d'aquest projecte, advertia l'Ajuntament, aquest tram de la via estarà tancat a la circulació de vehicles fins al termini de les obres previst per al pròxim divendres al migdia.

L'Ajuntament va assegurar que el motiu d'aquesta actuació urgent han estat les avaries que en les darreres setmanes s'han produït en aquesta canonada molt afectada pel desgast del mateix tub, fruit de l'antiguitat que té aquest tram de la xarxa de clavegueram.

Les tasques de substitució de la canonada són a càrrec de la Companyia d'Aigües de Palamós (Capsa), concessionària del servei. Un cop enllestides les obres, la superfície del tram afectat quedarà compactada provisionalment amb formigó, a l'espera que s'executi el projecte d'asfaltatge d'aquest àmbit previst per a la tardor vinent.

Llavors també es durà a terme una segona fase de substitució, no urgent, de canonades de la xarxa de clavegueram del carrer de la Riera d'Aubi, en aquest cas en el tram comprès entre el carrer de Rosselló i el carrer del Mar.