L'alcalde de Foixà, Josep Oliveras Galí (CiU), cobrarà 774,92 euros bruts al mes en un total de 12 pagues, cosa que significa que en un any percebrà 9.299,04 euros bruts. La dedicació que tindrà a l'Ajuntament serà del 75%. Els altres cinc regidors de l'Ajuntament -i de l'equip de govern de CiU, ja que hi ha una cadira d'Escons en Blanc- percebran per assistència als òrgans col·legiats: pels plens, amb un màxim de sis a l'any -quatre aquest 2015-, serà de 100 euros per sessió; per les les juntes de govern local, 75 euros amb un màxim de 12 a l'any; la Comissió de Territori i la Comissió de Cultura i Joventut, l'assistència també es cobrarà a 75 euros, amb un màxim anual de vuit i quatre, respectivament.

Finalment, els actes de representanció de l'Ajuntament fora del municipi es pagaran a 25 euros cadascun dels actes. El quilometratge, segons va aprovar el govern en el ple extraordinari del 26 de juny, serà de 0,19 euros el quilòmetre.

Quant al cartipàs municipal, les delegacions que va fer Oliveras als seus regidors són les següents: Josep Sureda assumeix les àrees d'Hisenda, Obres i Serveis, i Espais Públics; Josep Casellas s'encarregarà d'Urbanisme, i Llicències i Activitats; Anna Alabau assumeix Cultura, Comunicació, Sanitat i Serveis Socials; Vicenç Feliu serà el delegat per la Sala i d'Educació; i finalment, Pere Pijoan, serà el màxim responsable municipal de Medi Ambient, Medi Rural, Joventut i Oci.

Un import similar a la retribució del batlle de Foixà és el que cobra l'alcaldessa de la Pera, Lluïsa Teixidor, que d'acord amb el que van aprovar per ple, percebrà per una dedicació del 75% 800 euros en 12 pagues anuals, cosa que sumen 9.600 euros. Quant als altres sis regidors de l'Ajuntament percebran 40 euros per cada assistència al ple. Els dos ajuntaments tenen una representació de set regidors (que depèn de la població del municipi en funció d'uns barems establerts).

A Mont-ras, per exemple, on l'Ajuntament ja disposa de nou regidors, l'alcalde Carles Salgas hi tindrà una dedicació exclusiva amb una dedicació mínima de 35 hores setmanals i una retribució de 18.000 euros bruts anuals. Quatre regidors (Joan Matés, Enric Peiro, Margarita López i Maria Àngels Sánchez) cobraran 9.900 euros bruts l'any per una dedicació parcial de 21 hores a la setmana.