L'Ajuntament de Palamós va acollir ahir la primera trobada oficial entre el nou alcalde Lluis Puig i representants de l'Associació de Tavernes de Palamós i de l'Associació de Locals d'Oci Nocturn de Palamós. A més del batlle, Sara Acosta, presidenta de l'Associació de Locals d'Oci Nocturn de Palamós, Àlex Coll, vicepresident de l'Associació; Manel Coll, president de l'Associació de Tavernes; i Joaquim Boadas, secretari general de Fecasarm.

Durant el transcurs de la reunió els representants empresarials i el nou alcalde van parlar sobre accions a portar a terme conjuntament entre associacions i ajuntament i entre les quals cal destacar: campanyes de conscienciació i prevenció en civisme nocturn i accions de promoció de la localitat, entre d'altres.

Així mateix, el representant de la Fecasarm, Joaquim Boadas, va oferir a l'alcalde l'adhesió de l'Ajuntament de Palamós al Pacte per la Convivència Nocturna perquè es portin a terme accions i campanyes de conscienciació i resoldre d'una manera ràpida i eficaç problemes de soroll que puguin afectar veïns i locals concrets.