El Club Nàutic Costa Brava de Palamós està en un procés de canvi ja que l'any 2018 s'ha de renovar la concessió administrativa, motiu pel qual s'han de seguir una sèrie de passes per aconseguir-ho. És per això que el Club ha iniciat una campanya de reserva d'amarradors per un període que comprèn entre els anys 2018 i 2043. El termini de reserva ja s'ha obert i finalizarà el proper 30 d'octubre. El club nàutic palamosí ha informat que la reserva es fer a la mateixa oficina de l'entitat.

El Club Nàutic Costa Brava també inclou un projecte de millora del tram de dàrsena del Port de Palamós on té la concessió. Aquest projecte consisteix en una optimització de la làmina d'aigua que servirà també per evitar l'agitació i corrents que actualment afecten part dels amarraments del club.

El club anirà informant en els propers mesos de l'estat de la situació i de la integració dins el Pla Especial del Port de Palamós, que inclourà la integració urbanística del club dins de la vila i un equilibri permanent amb la pesca, la nàutica popular, esportiva i d'oci. El Club Nàutic Costa Brava té 255 amarratges per a embarcacions de 5 a 25 metres d`eslora.