Palamós canviarà 3.000 peces de panots en mal estat del passeig del Mar

L'equip de govern aprova inicialment el projecte, que ascendeix a uns 27.000 euros, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants

07.08.2015 | 07:26
Una imatge d´arxiu d´anteriors actuacions de millora al passeig del Mar.

L'Ajuntament de Palamós canviarà fins a 3.000 panots en mal estat del passeig del Mar amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vianants. L'actuació de reparació inclourà el manteniment del mur, renovant 1.200 peces de maons, tot plegat mantenint l'estètica actual.

El passat 23 de juliol, la Junta de Govern Local de Palamós va aprovar inicialment el projecte d'obres ordinàries de reparació del paviment de panot del passeig del Mar i actualment es troba en el tràmit d'exposició pública. Segons descriu el projecte, el passeig té dues voreres laterals amb un paviment de panot que està deteriorat pel pas del temps i l'afectació de vegetació. En aquest sentit, algunes peces estan trencades mentre altres s'han mogut. Això obliga la seva substitució per millorar la seguretat dels vianants.

A banda, el remat ceràmic del mur del passeig té un conjunt de peces amb un estat deficient, prossegueix la descripció del projecte, a causa de l'ambient marí. Es tracta d'un problema estètic que no comporta risc per als veïns.

Després d'una inspecció visual del passeig de l'oportuna quantificació, el nombre de peces que cal canviar són 3.000 panots i 1.200 maons. L'actuació consistirà en la reposició del mateix tipus de panot i de maons de característiques similars. Per fer el canvi, primer es marcaran amb esprai les diferents peces per substituir i les renovacions s'aniran fent de manera puntual, peça a peça, de manera que les possibles afectacions per als vianants seran limitades.

Segons el projecte, el termini d'execució serà de sis setmanes i el pressupost d'execució per contracte ascendeix a uns 27.268,74 euros, IVA?inclòs. Després de l'exposició pública, caldrà que l'equip de govern aprovi definitivament el projecte per, després, procedir a la licitació de les obres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema