El grup d'ICV a de Castell-Platja d'Aro va presentar ahir un recurs de reposició «davant de la intenció del govern d'aprovar, en la Junta de Govern Local, el nomenament d'un funcionari interí per ocupar una plaça vacant de sergent de la policia local», van informar en un comunicat. En aquest, el portaveu, Pedro Torres, denuncia que la convocatòria de la plaça «no s'ajusta a llei», ja que «no respecta els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat que estableix la Llei i l'acord no s'até a la urgència que se li vol atribuir, ja que la plaça és vacant des de fa més de 3 anys».

ICV afegeix que «moltes de les places vacants s'havien cobert via promoció interna», i en aquesta ocasió, segons Torres, «s'han canviat els criteris sense cap explicació i amb la voluntat de nomenar d'urgència una persona externa». Per això proposen que es cobreixi per promoció interna «amb els professionals de la casa» i que sigui el criteri habitual per a les convocatòries de llocs de treball.

La formació ecosocialista sentencia que pretenen que «es declari la invalidesa de la resolució i es refaci de nou el procediment per tal de cobrir la plaça internament».