El grup d'ERC-Junts de Torroella de Montgrí s'ha mostrat "obert a vendre parcel·les a Mas Déu" només "si és per reinvertir" la venda en la zona esportiva. A més, consideren que s'hauria de decidir a través d'una consulta popular perquè és un tema "de gran transcendència" per a la vila, afegeixen.

La venda de parcel·les a Mas Déu ja es va tractar en l'anterior mandat però que no es va acabar tirant endavant. Ara, la formació d'ERC-Junts (al govern amb CiU), ha tornat a fer-ne referència, mostrant-se "oberts" a parlar de la venda sempre que els diners es reinverteixin "en el desenvolupament de la zona esportiva municipal, tal com recullen els programes electorals de la majoria de grups -afegeixen-, estipulant que la venda de patrimoni municipal ha de servir per reinvertir en la millora del patrimoni municipal".

ERC-Junts afegeix que si la venda "genera el desenvolupament d'una nova zona comercial", ha de "reinvertir en la creació de llocs de treball locals" i també s'ha d'integrar en el paisatge de l'entorn.