Platja d'Aro estrena la renovació i ampliació de l'Oficina de Turisme

També s'ha projectat una nova sala d'actes i ha entrat en funcionament la seu d'Acció Territorial

12.08.2015 | 07:35
Una imatge de la renovada Oficina de?Turisme de Castell-Platja d´Aro.

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha acabat la fase inicial de les obres de millora de diverses àrees del consistori com l'Oficina de Turisme, l'Oficina d'Atenció Ciutadana i dels espais de treball de la regidoria d'Acció Territorial i Medi Ambient. Els dos primers es mantenen a la planta baixa però s'ha ampliat l'espai en 55 metres quadrats, ocupant l'antiga zona porxada, una acció que ha permès renovar l'entrada principal, millorant l'accessibilitat. Segons l'Ajuntament, les instal·lacions prioritzen els espais oberts, l'accés de la ciutadania a l'administració i els darrers equipaments tecnològics.

L'Oficina de Turisme renova la darrera intervenció, de l'any 2001, i destina l'espai ampliat a zona per als usuaris, des d'on tenen accés tant al mostrador com als diversos materials informatius, a la zona de projecció audiovisual i a dos monitors d'autoconsulta amb connexió a internet. També hi ha un monitor d'informació exterior en funcionament les 24 hores del dia. En un segon àmbit, més interior hi ha la zona de treball del personal tècnic, una sala de reunions i un espai d'emmagatzematge.

Simultàniament, l'àrea tècnica d'Obres i Urbanisme s'ha traslladat fins a la planta superior de la Casa de la Vila, on fins fa uns mesos hi havia la sala d'actes.

La segona fase de les obres s'iniciaran després de l'estiu i preveuen l'adequació i reforma del petit espai polivalent que hi ha a la planta baixa de l'edifici en la nova sala d'actes i de plens, ampliant l'espai a la zona porxada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema