Tres persones van resultar ferides després que un iot xoqués de nit contra les roques de les illes Formigues i hi quedés embarrancat. Això va succeir dimarts al voltant de dos quarts d'onze de la nit. En aquell moment, els quatre tripulants -dos homes i dues dones- de l'embarcació d'esbarjo de motor d'onze metres d'eslora van donar l'avís al telèfon 112 d'emergències i ràpidament, es va activar a Salvament Marítim.

Es va activar l'embarcació Salvamar Sirius del port de Palamós i l'helicòpter Helimer de Reus. A més, des de la Marina es va demanar suport als vaixells que hi havia aprop. En poc menys de 20 minuts, la Salvamar es va atansar fins al lloc de l'accident i un cop allà van decidir desactivar l'helicòpter. Els efectius de Salvament van emportar-se dues persones i un pesquer, l'Agneta, va transportar també les altres dues persones cap al port de Palamós. Un cop allà, tots tres van estar traslladats en estat poc greu a l'hospital de Palamós en ambulàncies del SEM?que ja esperaven els tres ferits.

Els quatre tripulants en el moment dels fets venien de Cadaqués i tenien previst anar a la marina de Palamós a passar la nit. Sembla que es van embarrancar per la gran velocitat que van agafar mentre navegaven i no van veure les roques.

Ahir al matí, el vaixell encara es troba embarrancat a les roques i segons fonts de Salvament Marítim, el propietari de l'embarcació va contractar una empresa per poder reflotar l'embarcació i així traslladar-la fins al port de Palamós. El iot tenia 400 litres de gasoil dins del tanc però sortosament no es va escampar el combustible per l'aigua.

Durant el dia es va portar a terme finalment el reflotament de l'embarcació d'esbarjo ja que era una tasca laboriosa i no es volia esperar avui perquè hi ha d'haver un canvi de temps a causa de les pluges i en conseqüència, més possibilitat de mala mar.

Les feines de reflotament van costar més del que estava previst previst perquè a causa de l'accident es va produir un forat al casc del vaixell i per evitar que s'enfonsés van posar-hi com uns flotadors i la van remolcar fins al port.