La Policia Local de Castell-Platja d'Aro va detenir dimecres un home, N.B. de 32 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic d'estupefaents, a qui van localitzar 13 embolcalls de cocaïna (en total uns 13 grams d'aquesta substància) i diners fraccionats a l'interior d'un vehicle, segons va informar l'Ajuntament.

Els fets van passar el 12 d'agost, a les 21.30 hores, quan una dotació de la Unitat de Trànsit va aturar un vehicle per comprovar la seva inspecció tècnica al carrer Santa Eliana. Un cop van demanar dades del conductor, els agents van comprovar que tenia diversos antecedents per delictes contra la salut pública (tràfic de drogues). Tot seguit, van escorcollar el vehicle i van localitzar, amagat darrera la ràdio del cotxe, en un doble fons, un pot de plàstic per guardar carrets fotogràfics, amb 12 embolcalls de cocaïna a l'interior. El conductor també portava al damunt un altre embolcall i diners fraccionats.

La policia va procedir a la seva detenció i a la instrucció de les oportunes diligències per un delicte de tràfic d'estupefaents.

El consistori va recordar que un dels objectius del dispositiu policial d'aquest estiu, és augmentar el control de la tinença i consum d'estupefaents. En la campanya d'enguany, entre el 15 de juny i l'1 d'agost s'ha aixecat, per comissos de diferents drogues, un total de 190 actes per infracció a la llei de Protecció de Seguretat Ciutadana.