Spandau Ballet suspèn el concert al Festival de la Porta Ferrada

La banda lamenta "decebre" els seus fans però recorda que la "prioritat" ara és permetre la recuperació de John Keeble

18.08.2015 | 17:27

La mítica banda de pop britànic Spandau Ballet s'ha vist obligada a suspendre el concert d'aquest dimarts al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Una malaltia del seu bateria, John Keeble, l'impedeix pujar damunt l'escenari i fa que, segons indicacions del seu metge, no es trobi en condicions d'actuar. En un comunicat, la banda que va ser pionera de la new wave assegura que "suspendre concerts és sempre una cosa difícil d'afrontar" i que lamenten "decebre" els fans, però que ara per ara, la "prioritat" passa perquè Keeble es recuperi. El de Sant Feliu no és l'únic concert que suspenen aquesta setmana. També n'havien de fer dos més.

El concert d'Spandau Ballet, emmarcat dins la gira 'Soul boys of the western world', era un dels plats forts del festival de la Costa Brava. El quintet d'Anglaterra havia inclòs Sant Feliu de Guíxols dins l'itinerari del primer tour que feia d'ençà del 2009, i que a finals de juny ja els va portar a Barcelona (on van actuar al festival Jardins de Pedralbes).

Sense alteracions en la seva formació original, el grup havia de tocar grans èxits dels 80 com ara 'True', 'Gold', 'Lifeline', 'Only when you leave' o 'Through the barricades'. Però a darrera hora, malauradament, motius de salut han obligat a cancel·lar aquest concert i els altres dos que Spandau Ballet preveia fer aquesta setmana a l'Estat (on també tocava a Màlaga).

Segons indicacions del metge, el bateria de la banda, John Keeble, no es troba en condicions de pujar a l'escenari. Spandau Ballet ha emès un comunicat, adreçat als seus fans, per fer-los saber que no podran actuar a Sant Feliu de Guíxols. "Suspendre concerts és sempre una cosa difícil d'afrontar; lamentem decebre els nostres fans, però la nostra prioritat és la salut del nostre amic i la seva recuperació", diu l'escrit.

La direcció del 53è Festival de la Porta Ferrada ha informat que es retornarà l'import de les entrades. Es farà a partir del dilluns vinent, 24 d'agost, a través dels punts de venda on el públic les va adquirir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema